2010. gada 30. maijs

formal


nedeļa ka runajams vilkās lēni, lēni, lēni jo lēni.
Ceturtdien bija pēdēja diena, kad jamācas un tād vakaru arī ta neformāli nosvinējām. Izgāja nepatīkami jautri. ;DDDD citam vel šodien kauns bija ;D viss notika `svetnīcā` pēctam pie gala Tev ;D
Piektdien skolas ielas svētki |( ō naiss. Hennas bija tik superīgas, labi vien bija kad neuztaisiju ;DD visiem izskatas pec floumāsteriem :D:D:D Un protokols par balona paņemšanu ir fail ;D;D ar šiem mēsliem arī sāks grobiņas svētki ;D vakarā, kas vakara bija? ā jā bija tas tur gājiens. bija tik labi mēs dabujām gaziku.(: sēdeju iekšā un citas meitenes apkār citas iekšā un tā nu mēs braucām caur visu grobiņu (sun) izbļāvāmies, jā bija labi.
Sestdien piecēlos tā pavēlāk, un atcerejos ka jaiet peč liecibas ;DD nē nu es vsmz aizgāju ne taka Madara gulēja talāk ;DD laukā tur bija tads neliela izgāšanas precīzak nekas īpaš vienkārši salām nost ;DD tad klase kūciņas un leicība(: pēctam ar ewitu un agiju un pēctam ar madaru hertu un aneti(: un pectam ar ma**** ;DD Aizgājam uz matīsa dz.dienu :D tur bija interesnti, ;) visi knapi nostāvēt var, bet satiku sen neredzētas sejas(: bija 23.00 kad izdomājam ka jaiet uz zalumballi ;D Biju jau pieņēmusi domu neiet, bet nu ōk, gāja jautri(: Man bija interesanti, citam interesantāk ;DDD Bet man patika.(:
Un arī beidzot tas ir noticis. VASARA /mm/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru