2010. gada 16. jūn.

plunkš


Tātad maniem superīgajiem bija izlaidumi(:
Protams, kā iekārtots mums bija jaiet kārtot zāle:) par brīnumu no klases puses, mēs ieradāmies pēc ilgiem laikiem visi(: par šoku man. Un tas arī bija jauki. Pirma diena mēs griezam puķītes, man apnika gāju krāsot visām 400 vidiņus. :D 10x vieglak neka griezst;) tur ir taisnība jā. Otrajā dienā mums bija jaatnes puķes(: Un jataisa oāzes pušķīši, tas arī nebija grūti. Tik sūdigi bija tas, kad mes aizmukām un man zvanija Karule lai nakam atpkaļ. :D Dabujām slaucīt visu zāli, gaiteņus un klasi, kur metajiem ar puķu kātiem ;DD Bet daudzi teica, kad bija labi izpušķots(:
Un tad es sāku ar 5dienas izlaišanos. :) Mana skaistule Annija pabeidza 9to(: Abas ar annu aizbraucām. Izlaidums pagaja 1h laika ;D Tas bija labi, jo zāle nebija vietas un mes ar annu sedejam uz trepēm ;D bet apsweicām ar daudz bučaam:)
Tad nāca miļota sestdiena, kad grobiņas 9tiem bija izlaidumiņiiiii. (: Tas bija tik tik foršii. Nezinu likas , ka esmu pat preicīgāka par pasiem 9tajiem , bet neko dariit tas bija tik jauki. /mmmm/ Priecājos, kad visiem tik labi gāja eksāmenos un visi pabeidzāt pamatskolu. :) Gaidīšu savu nakamo gadinuu (:
Un tad sākas slavenais afterpartiijs. :DD Daudzi vel šodien par to runā ;D Sākuma bija domāts aizejam uz Lt. :) un tā tur kko, bet sanaca mazāk laika un dabujā doties uz autinu, te iešavas vienai dieja, braucam tad uz to pirti. :D eu nu davaij. Protams, davaij aizbraucām ari :D Tur gāja vienvārdsakot - interesanti. :D Man nākama diena bija ļoti smaga ;D. Tas izsaka visu :D:D
Pirmdien mums bija klases ekskursija(: Braucam uz Ventspili, Kolku un Talsiem(: Izdevusies ekskursija. (: Vakars protams bija pats labākais. :D:D Dažiem aizgāja ciet, gulēt neļāva mums iet, pat vairs neuzdrošinajamies iet. :D Meģinajam - nojauca telti ;DD Tad ok gulejam pie ugunskura, meta ar bumbāam ;D nu neko negululejam tad, bet nakam diena bija pargajien :D ar mokam pieveicam to. :D Un braucien mājas bija vienkārs miegs :D un tā pagaja manas dieniņas(:

3 komentāri:

  1. nešaubos, ka Tev varēja būt smagi pēc tā afterpārtija. :DDD Ak, Ieba. :* :D

    AtbildētDzēst
  2. un vispār - tur bija domats IEVA.
    (rofl)

    AtbildētDzēst
  3. Jā bija diezgan pasmagi, bet paldies akd palidzēji ;**

    AtbildētDzēst